Mirë se vini

Mobileria Bercom është themeluar në vitin 2001. Gjatë këtyre viteve jemi përkujdesur që klientëve tanë t'i sjellim modelet e mobileve të dizajnuara me elegancë në mënyre unike dhe kreative.

Nga ana tjetër jemi përkujdesur që t'i përshtatemi shijeve dhe gjithashtu mundësive ekonomike të konsumatorëve, duke sjellur mobile nga çmime minimale e deri te ato më luksoze. Produktet cilësore, sinqeriteti dhe profesionalizmi janë sinonim i kompanisë tonë. 

Produktet

Mobileria Bercom prezenton koleksionin më të ri të mobileve duke përfshirë: mobile të dhomave të ditës, dollape të rrobave me derë levizëse, dhoma për fëmijë, dhoma të fjetjes, kuzhina,  karrige, shtretër, trapezari etj nga dizajnet më të fundit.

Orari

E HËNE - E SHTUNË
09:00 - 20:00

 

Kontakti

MAGJISRALJA PRISHTINË - FUSHË KOSOVË KM. I 3-TË
TEL: +377 45 601 604 / +381 38 601 604

info@bercom-ks.com

Produktet e fundit

Partnerët